tuotteet

Hääkutsut ja Save the date -kortit, kiitoskortit

Yksilöllisesti juuri teidän toiveidenne mukaisesti suunnitellut kortit, joissa hyödynnetään käsin kirjoitettua modernia kalligrafiaa joko autenttisena tai digitoituna, paljon tai vähän. Erilaiset muodot, esimerkiksi kaarevat linjat inspiroivat tällä hetkellä suuresti! Saatavana yksi- tai kaksipuoleisena.

Kirjekuoret kalligrafialla

Paperituotteiden väreihin sointuvat (tai huomiovärinä muun postin seasta pomppaavat!) kirjekuoret modernilla kalligrafialla. Saatavilla vain saajan nimellä tai sekä nimellä että osoitteella. Näin teille jää vain postimerkkien kiinnitys ja postitus! Keksitään yhdessä ihana värikokonaisuus kuorien ja musteen yhdistelmänä.

hinnasto – Pastelligrafia

Vahasinetit

Uutuustuote Pastelligrafialla maaliskuusta 2023 lähtien: vahasinetit! Valittavana on kolme eri mallia: kukkakimppu (halkaisija 2,5cm), ruusunkukka (halkaisija 2,5cm) ja lehtiköynnös (halkaisija 2 cm). Värivaihtoehtoja ovat mm. vaaleanpunainen, helmiäisvalkoinen, mintunvihreä, kulta ja laventeli. Voitte myös esittää toiveen vahasinettien väristä ja saatamme ottaa sen valikoimaan!

Paikkakortit

Jokaiselle juhlan vieraalle osoitettu oma paikka, henkilökohtainen pieni huomiointi juhlan alkaessa. Paikkakortteja on saatavilla useissa eri väreissä ja musteissa, ja perinteisen suorakaiteen lisäksi paikkakortteja on mahdollista tilata myös pyöreinä tai kaaren muotoon leikattuina. Korttiin voidaan kirjoittaa vain etunimi tai sekä etu- että sukunimi, ja niiden koko voidaan määrittää tarpeenne mukaisesti.

Menu- ja ohjelmakortit

Yksilöllisesti teille suunnitellut menu- ja ohjelmakortit juhlaan. Saatavilla yksi- ja kaksipuoleisena, ja esimerkiksi kaareva muoto on mahdollinen suorakaiteen muodon lisäksi. Haluatteko jokaiselle vieraalle omat kappaleet, tai kenties yhden isomman ohjelmakyltin juhlatilaan kaikkien nähtäville?

hinnasto – Pastelligrafia

Pöytäkartta

Pöytäkartta on tyylikäs ja helppo tapa ilmoittaa vieraille istumapaikka, ja näin välttyä eksymisiltä! Pöytäkarttaa on saatavilla julisteena (esim. omiin kehyksiin kiinnitettynä) tai 5 mm paksuiselle, jämäkämmälle kapalevylle painettuna!

Tervetulokyltti

Vieraiden toivottaminen tervetulleeksi kustomoidulla kyltillä on ihana yksityiskohta ja luo tunnelmaa vieraille juhlaan saapumisesta alkaen! Tervetulokyltti on pöytäkartan tapaan saatavilla julisteena (esim. omiin kehyksiin kiinnitettynä) tai 5 mm paksuiselle, jämäkämmälle kapalevylle painettuna!

Pöytänumerointi

Pöytänumerot voidaan tehdä valitsemienne värien mukaisesti paperille kalligrafiaterällä ja ­-musteella tai tussilla tarvitsemassanne koossa.

hinnasto – Pastelligrafia

Tuotteita on myös mahdollista toteuttaa (pääkaupunkiseudulla asuvan) asiakkaan jo olemassa oleviin materiaaleihin, kuten peiliin, akryylilevyyn, ikkunalasiin, tai jo ostettuihin kirjekuoriin. Ota yhteyttä kysyäksesi asiasta lisää! Kysy myös lisää uniikeista tuotteista, esimerkiksi häälogon suunnittelusta, pöytäkolmioista tai muusta mielessäsi olevasta tuotteesta, joka ei vielä löydy valmiina valikoimasta.

Hääalan moniammattilaisen parhaat vinkit hääsuunnitteluun ja hääpaperituotteisiin: blogi – Pastelligrafia

Lue lisää ja tutustu Hääpalvelu-sivuun Häät.fi:ssä

Pastelligrafia (haat.fi)