Fefefone-kyltit

Tilaa kustomoitu ohjekyltti Fefefonen äänivieraskirjan seuraksi Pastelligrafialta!

Äänivieraskirjat on nousseet megasuosioon ja syystä: vintage-puhelin on upea uudenlainen tapa säilöä muistot häistä ja muista juhlista. Fefefonen koko tuotevalikoiman löydät täältä:

Hinnat ja mallit (fefefone.fi)

Ohjekyltti sisältää kalligrafialla kauniisti kirjoitettuna hääparin nimet, sekä valitsemanne kuvituksen sekä taustavärin! Valitse vaihtoehto 1 Lehdet, 2 Köynnös tai 3 Minimalisti, ja taustaväriksi valkoinen, persikka tai salvia. Tekstit ja kuvitukset tulostetaan mustalla värillä luettavuuden takaamiseksi!

Kyltin koko on A4 ja hinta 29 €, sis. toimituskulut Suomeen!

Laita viesti yhteydenottolomakkeen kautta, meilaa sonja@pastelligrafia.com tai pistä DM Instagramissa @pastelligrafia, ja kerro:

  1. Mitkä nimet haluat sisällyttää ohjekylttiin
  2. Juhlan ajankohta
  3. Valitsemanne malli (1 Lehdet, 2 Köynnös tai 3 Minimalisti)
  4. Taustan väri (valkoinen, persikka, salvia, kysy myös mahdollisuutta muihin taustaväreihin!)
  5. Tilaajan koko nimi, toimitusosoite sekä puhelinnumero

Teethän tilauksesi mielellään viimeistään noin kuukautta ennen juhlapäivää. Ohjekyltti toimitetaan paperisena postitse Suomeen. Huomioithan, että saat lainattua kuvan kaltaisen puisen telineen kylttiä varten suoraan Fefefonelta!

 

 

Ja psst! Jos tilaat ohjekyltin Pastelligrafialta, saat muista meiltä tilatuista hääpäivän tuotteista 10% alennuksen (voimassa kesän 2024 loppuun mennessä vietettäviin häihin)!

 

Muuhun tuotevalikoimaan pääset tutustumaan täältä

tuotteet – Pastelligrafia