✨ Mitkä hääpaperituotteet kannattaa ulkoistaa ja miksi? ✨

Tallenna tää postaus niin on tallessa kun tuskailette paperituotteita koskevien päätösten kanssa!

✨ Kutsut

En sano etteikö netin suunnitteluohjelmilla saisi nättejä kutsuja aikaan, mutta jos toiveena on yksilöllisyys, laadukas työn jälki sekä vaatimukset täyttävä paperin laatu sekä tuntu, on kutsujen suunnittelun ja painatuksen ulkoistaminen ainoa järkevä vaihtoehto! Myös aina niin ihana ja suosittu kultafoliointi on mahdollista kutsusuunnittelijan ja kalligrafin kätösissä.

✨ Menu- ja ohjelmakortit

Koti-/toimistotulostimet ei välttämättä tee tarpeeksi laadukasta jälkeä tai tulosta tarpeeksi paksulle paperille, jotta kattauskorteista tulisi tyylikkäät, puhumattakaan värivaihtoehtojen niukkuudesta. Tulostuskelpoista Käsin 60+ kpl kattauskorttien teko vie järkyttävän paljon aikaa, ja jos toiveena on jälleen kerran yksilöllisyys ja laadukas lopputulos ilman hermojen menetystä, I’m here!

✨ Kaikki tuotteet joiden tekemiseen sulla ei ole suurta innostusta ja tunteen paloa!

Jos sua ei innosta askartelu, nimien pipertäminen kuoriin tai paikkakortteihin, paperien etsiminen ja leikkaaminen sekä puolison ja häätiimin pakottaminen hommiin (tai pahimmassa tapauksessa koko homman hoitaminen yksin), sun ei ole pakko tehdä niin! Vaihtoehtoja on runsaasti, ja paperituotteet on suht helppo asia tilata ammattilaiselta ja tukea suomalaista käsityötä (ja pienyrittäjää, halutessaan vielä naisyrittäjää). 😍

Pastelligrafialta onnistuu tietenkin yllämainitut ja paljon muuta. Suosituimpia tuotteita on näiden lisäksi kirjekuoret kalligrafialla, paikkakortit, pöytäkartat, pöytänumerot sekä muut kylttituotteet (mm. drinkkimenut). Nyt buukataan vuotta 2024, ja kesäkuukausille on jo varauksia. Otathan huomioon, että esim. heinä-elokuun häitä voin ottaa rajallisesti, sillä aion vähän lomaillakin kesällä! Mut tavoittaa meilillä sonja@pastelligrafia.com tai nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta! Myös Instagram DM-viestit toimii hyvin.

 

Täältä Pastelligrafian Instagramiin, jossa jaan mun vinkkejä hääsuunnitteluun ja hääpaperituotteisiin säännöllisesti!

Pastelligrafia | kalligrafia, häät, paperituotteet, hääkutsut (@pastelligrafia) | Instagram-profiili

 

<3 Sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *