Tervetuloa modernin kalligrafian ja pastellisävyjen täyttämään seikkailuun!

Pastelligrafialla tehdään teidän paperituoteunelmista totta! Häät ja juhlat ovat meidän erikoisalaa, eikä täällä nimensä mukaisesti pelätä värejä tai rohkeitakin ratkaisuja… Itse asiassa niihin kannustetaan!

Pastelligrafia, mikä se on?

Hei, kiva tavata! Pastelligrafian takana olen mä, Sonja, kolmekymppinen helsinkiläinen kalligrafi, kauniiden sanojen ja siveltimenvetojen rakastaja sekä ikuinen häähaaveilija. Modernista kalligrafiasta tuli mulle vapauttava harrastus vuonna 2020, ja omien häiden järjestämisen sekä kalligrafiaharjoittelun myötä muistin, miten paljon saan iloa käsillä tekemisestä ja luovasta tekemisestä. Inspiroidun suuresti väreistä, ja etenkin pastellivärit on aina saanut mun sydämen pamppailemaan. Ajatus Pastelligrafiasta syntyi kun mietin, voisinkö mä tehdä työkseni jotain mistä oikeasti nautin, missä voin hyödyntää mun vankkaa osaamista hääalalta.

Pastelligrafia on poskiin sattuvaa hymyä, kevään raikkautta, kirkkaita kukkaniittyjä, helteessä välkehtivää turkoosia merivettä, kuohujuomalasin kilahdusta.

Blogissa tuun jakamaan kaikki mun parhaat vinkit hääsuunnitteluun ja erityisesti häiden paperituotteisiin!

Tutustu koko tuotevalikoimaan täältä: tuotteet – Pastelligrafia

Ja hinnaston taas löydät täältä: hinnasto – Pastelligrafia

 

Ihanaa kun tulit lukemaan mun ekaa blogipostausta!

 

Häähumuisin terkuin

Sonja, hääalan moniammattilainen ja Pastelligrafian kalligrafi, toimitusjohtaja, kirjanpitäjä, somevastaava, asiakaspalvelija…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *