Pastelligrafian ARVOT

✨ Pastelligrafian ARVOT✨

✨ Yksilöllisyys

En koskaan kopioi suoraan toisten töitä, enkä myöskään omiani. Kaikki multa lähtevät tuotteet on suunniteltu uniikeiksi, enkä tee koskaan täysin samanlaisia tuotteita toisiin häihin. That being said, musta on aivan ihanaa kun saan inspiraatiokuvia pyytäessäni screenshotteja asiakkailta mun omista tuotteista, joihin he on ihastuneet!

✨ Kotimainen käsityö

Pyrin aina siihen, että mun käyttämät tarvikkeet ja palvelut on suomalaisia, ja kaikki mun tuotteet toteutetaan käsityönä (paitsi painotyö ulkoisella, helsinkiläisellä painotalolla).

✨ Rohkeus

Mulla kesti tosi kauan antaa itselleni lupa olla sellainen kun oon, ja uskaltaa myös näyttää se ulospäin. Pastelligrafialta saat siis aina tuen olla just sellainen kuin olet, ja antaa sen näkyä myös mun tekemissä tuotteissa.

✨ Tasa-arvo, feminismi

Itsestään selvää mun sukupolven edustajille (ainakin todella toivon niin), mutta mä olen feministi ja aina tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden puolella. On kyse sitten mistä tahansa sukupuolesta, taustasta, ihmisestä tai eläimestä.

✨ Rento mutta loistava asiakaspalvelu

Mä tiedän itse, millaista asiakaspalvelua olisin halunnut kun suunnittelin omia häitä, ja se toimii mulla tosi isona ohjenuorana siihen, miten palvelen mun asiakkaita. Häät on iloinen asia ja hääsuunnittelu ihan superihanaa aikaa, ja haluan tuoda sen esiin mun kanssakäymisessä!

 

Täältä pääset lukemaan lisää Pastelligrafiasta: mikä se on ja miksi se on perustettu?

Pastelligrafia, mikä se on? – Pastelligrafia

 

Muhun ja mun matkaan kalligrafiksi pääset taas tutustumaan tästä Kalligrafiastudion haastattelusta

Masterclass-kokemuksia: Sonja / Pastelligrafia — Kalligrafiastudio

 

Ja tässä Häät.fi:n artikkelissa kerron vähän lisää, miten mä päädyin hääalalle ja kaikkiin näihin hommiin, mitä nyt teen!

Sonja tuli tuottajaksi Häät-tiimiin (haat.fi)

 

Häähumuisin terkuin

Sonja Pastelligrafialta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *