Mikä on tärkein hääpäivän paperituote?

Tärkein paperituote hääpäivään on se jonka te haluatte olevan ✨

Mä en voi tulla teille kertomaan, mikä mun tuotteista on teille se tärkein. Joillekin se on jo hääkutsu tai sitä ympäröivä kirjekuori kalligrafialla, jollekin taas tervetulokyltti, yksilölliset paikkakortit vieraille tai juomamenu!

Viime vuoden morsiamena mä tiedän hyvin sen, että kaikkeen ei vaan voi panostaa. Ylipäätään paperituotteiden tilaaminen/teettäminen on jo panostus, vaikka niitä olisikin vain niiden paikkakorttien tai menujen verran. 🌸 Mun hääblogin löydät muuten Instagramista: @matchista_morsian!

Sonja (@matchista_morsian)

Mä olen tehnyt myös monesti niin, että hääpari on kertonut kaavailemansa budjetin paperituotteille, ja mä oon tehnyt ehdotuksia, mitä tuotteita budjettiin pystytään mahduttamaan. Mun tehtävä ei myöskään oo pakkomyydä teille yhtään mitään, mitä teistä tuntuu ettette tarvitse tai halua.

Mun käsistä lähtevät paperituotteet on mun luovuuden tulos, ja parasta on kun saan antaa ne sellaisiin käsiin ja sellaiselle hääparille, joka arvostaa niiden kauneutta ja yksilöllisyyttä! 💕

Tutustu koko tuotevalikoimaan täältä: tuotteet – Pastelligrafia

Tässä vielä suora linkki mun yhteydenottolomakkeeseen, jonka kautta voit helposti laittaa mulle viestiä hääasioissa! ota yhteyttä – Pastelligrafia

Häähumuisin terkuin

Pastelligrafian Sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *