Häästressiä – mikä avuksi?

✨ Jos sulla on just nyt häästressiä, tsekkaa tää! ✨

Jaa sun kaasoille tai jollekin naimisiin menevälle nää vinkit!

💌 Kaikki ei tuu menemään täydellisesti, joten parempi hyväksyä se jo etukäteen.

– Mitä sit jos hääpäivällisen taustan romanttinen ja kaunis soittolista alkaa vahingossa ABBA:lla? Kukaan muu ei huomannut kun me ja naureskellaan tälle edelleen.

💌 Ootko muistanut syödä ja juoda vettä? Vikoilla viikoilla ennen häitä ruokahalu voi mennä (mulla ainakin meni!), joten ottakaa puolison kanssa yhteiseksi tavoitteeksi muistuttaa syömisestä ja juomisesta. Nälkäkiukku ei oo best yhdistelmä häästressin kanssa!

💌 Jotain tulee unohtumaan väistämättä. Tai huomaat vikalla viikolla, ettet tehnytkään sitä yhtä diy-projektia. Tiiäthän että sillä ei oo mitään väliä? Sä et tuu itse vuoden päästä muistamaan, mitä et ehtinyt/muistanut/jaksanut tehdä häihin. Luota siihen, että tärkeimmät asiat on varmasti hoidettu!

– Vihkimisen paikka ja aika sekä sen suorittaja tiedossa, puoliso olemassa ja esteiden tutkintatodistus valmiina, kaikki muu on ekstraa!

💌 Jos oot tähän asti kuunnellut kaikkien tarjoamia vinkkejä ja mielipiteitä sekä kyselyjä teidän häistä, nyt vois olla hyvä hetki ainakin hetkeksi lopettaa niiden kuunteleminen (paitsi tietenkin näistä mun vinkeistä voit ottaa onkeesi ne jotka resonoi)!

– Me jankattiin vikaan kuukauteen saakka vieraslistasta joidenkin kanssa, kunnes vihdoin päätettiin vaan lopettaa turhista asioista keskustelu.

💌 Sä et pysty vaikuttamaan nyt etkä hääviikolla etkä varsinkaan hääaamuna siihen, millainen sää teidän hääpäivälle sattuu. Ilmatieteen laitoksen sivujen kyttääminen ei tuu sitä asiaa myöskään muuttamaan. Varautuminen on hyväksi, mutta muuten kannattaa päästää tästä(kin) asiasta irti!

– Hellesäällä varaudu suurella määrällä holitonta juotavaa, viuhkoilla ja ulkoilumahdollisuudella!

 

Tsekkaa täältä vinkit jo valmiiksi häitä edeltävää iltaa varten!

Vinkit häitä edeltävään iltaan! – Pastelligrafia

 

Paljon lisää vinkkejä hääsuunnitteluun (sekä tietenkin häiden paperituotteisiin) löydät täältä!

Pastelligrafia | kalligrafia, häät, paperituotteet, hääkutsut (@pastelligrafia) • Instagram-kuvat ja -videot

 

Juomamenu pinkki

 

”Viimein kaikki on hyvin”

<3 Sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *