3 syytä, miksi mä osaan auttaa häiden paperituotteissa

Miksi mä osaan auttaa teitä hääjuhlan paperituotteiden kanssa?

1. Mä oon vuoden 2022 morsian mutta ikuinen häähaaveilija. Mulla on kokemusta erilaisten häiden suunnittelusta niin morsiamena kuin kaasona kuin epävirallisena hääkonsulttina. Pienet häät ravintolassa tai suuremmat häät huvilassa, mä osaan ottaa huomioon erilaiset näkökulmat hääjuhlassa paikan, vieraiden ja häiden tunnelman suhteen. 💍

2. Mulla on niin paljon intoa ja halukkuutta auttaa mun asiakkaita saamaan hääpäivästään just sellainen kuin he haaveilee! Täällä ei tehdä tusinajuttuja, vaan mennään asiakas ja hänen juhlansa edellä. Silti mä en pelkää tehdä omia suosituksia ja ehdotuksia, ja usein asiakkaat onkin valinneet esimerkiksi mun lähettämistä luonnoksista just sen mun out-of-the-box-luonnoksen, josta on yhdessä hiottu just se täydellinen versio heidän häihin! 💕

3. Mä tiedän hääalasta paljon, ja mulla on runsaasti tietoutta alan toimijoiden käytännöistä sekä kasapäin suosituksia eri palveluntarjoajista ympäri Suomen! Tarviitteko paperituotteiden lisäksi floristia, häiden musiikkia tai valokuvaajaa? Täältä piisaa suosituksia! ✨

 

Lisää musta ja matkastani kalligrafiksi voit lukea Kalligrafiastudion haastattelusta:

Masterclass-kokemuksia: Sonja / Pastelligrafia — Kalligrafiastudio

 

Sekä tästä Häät.fi:n artikkelista, jossa kerron muusta hääalan osaamisestani!

Sonja tuli tuottajaksi Häät-tiimiin (haat.fi)

 

Häähumuisin terkuin,

Sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *