✨ Suurempi impact kattaukseen hääpaperituotteilla ✨

Miten saada aikaan suurempi vaikutus hääjuhlan kattauksella? Ammattilaisen toteuttamat hääpaperituotteet nostaa hääkattauksen ihan uudelle tasolle. Laadukkaalle paperille toteutetut, hääparia sekä hääjuhlaa kuvastavat paperituotteet – tarviiko sanoa muuta?

Okei tarvitsee. Oikea, teidän tyyliin sopiva hääpaperituotesuunnittelija osaa toteuttaa teidän haaveet: kattauksen vibaa voi muuttaa hurjasti pelkillä paperituotteilla, sekä korostaa just niitä asioita ja elementtejä, jotka on teidän juhlassa tärkeät.

Mikä teille sit on tärkeää?

✨ Yksilöllisyys: vieraiden henkilökohtainen huomiointi paikkakortein, nimikoiduin viinilasein, kattauskortein jotka sisältää henkilökohtaisen viestin…

✨ Hääateria: kauniit ja kulinaristista kokemusta syventävät menukortit jokaiselle vieraille, sekä menukyltti mikäli kyseessä on buffet tai illalla tarjoillaan iltapalaa.

✨ Häiden ohjelma ja elämyksellisyys: kattauskortit joissa kerrotaan hääjuhlan ohjelma, kenties jollain erityisellä, luovalla tavalla?

✨ Teidän rakkauden sekä päivän merkityksen korostaminen: tervetulokyltti teille tärkeän kappaleen sanoin, oma inside-läppänne, hellittelynimenne tai mitä tahansa muuta erillisellä kyltillä tai sisällytettynä kattauskorttiin tai hääparin pöytään.

✨ Yksityiskohdat kattauksessa: paperituotteisiin voidaan lisätä painettua tai käsin kiinnitettyä kultafoliointia, vahasinettejä, satiini- tai samettinauhoja, kuultopaperia, eri tyyppisiä paikkakortteja, persoonalliset pöytänumerot…

Muista kuitenkin tämä:

Kaikkia ideoita ei ole tarkoitettu toteutettaviksi. Kun kerran sitoudutte lopulliseen kattaukseen (mieluusti jo pari kuukautta ennen hääpäivää, jotta kaikki tarvittavat hankinnat ehtii tehdä ajoissa), älkää enää alkako muuttaa yksityiskohtia. Tällöin kokonaisuus saattaa hämärtyä ja hääjuhlatilaa koristellessanne huomaatte, ettei kokonaisuus olekaan just niin yhteensopiva kun ootte ajatelleet!

 

✨ Mitkä hääpaperituotteet kannattaa ulkoistaa ja miksi? ✨ – Pastelligrafia

 

<3 Sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *